dimarts, 19 de juliol del 2011

La Festa Major de Gràcia vista pels fotògrafs Ramírez - Presentació 26 de juliol

Presentació del llibre La Festa Major de Gràcia vista pels fotògrafs Ramírez un recull de més d'un centenar de fotografies de la Festa Major dels anys 1949 a 1962.
     
    
Dimarts dia 26 de juliol a les 20 hores, es presenta a l'Orfeó Gracienc (Astúries, 83) el llibre La Festa Major de Gràcia vista pels fotògrafs Ramírez de Josep Maria Contel i Joan Àngel Frigola. Editat pel Taller d'Història de Gràcia, amb col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona districte de Gràcia i l'Institut Ramon Muntaner.
     
Aquest treball recull part de l’obra de Joan Ramírez i Sagarra i Joan Ramírez i Vallhonrat, dos fotògrafs graciencs, pare i fill, que van retratar la Vila de Gràcia entre final de la dècada de 1940 i meitat de la de 1960. Estant tots dos molt lligats amb l’Orfeó Gracienc i els Lluïsos de Gràcia, entre altres entitats gracienques.
    
El llibre serà presentat per Enric Galve, director general de Laboratoris EGM i president de la fira Sonimag foto. També assistirà a l'acte, Margarida Padrós, vídua de Joan Ramírez i Vallhonrat, i Maite Fandos, regidora del Districte de Gràcia. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada