dijous, 10 de novembre del 2011

Jornada sobre recerca etnològica a la seu del Taller d'Història de Gràcia

El proper dissabte dia 26 de novembre la Finca Sansalvador, seu del Taller d'Història de Gràcia acullirà la jornada "Recerca etnològica i centres d'estudis: presentació de l'Inventari de Patrimoni Etnològic de Catalunya"

L'acte començarà amb la presentació de l'IPEC, que anirà a càrrec de Roger Costa i Manel Català, i es complementarà amb la presentació de les recerques "Les festes medievals i la seva influència en el territori", de l'Associació Festa Medieval Sant Jordi de Badalona, a càrrec de Núria Fernández, i "Esbart Català de Dansaires. Cent anys d'història (1908-2008)", a càrrec de Montserrat Garrich.


L'assistència a aquest acte és gratuïta, però cal inscripció prèvia a l'Institut Ramon Muntaner (telèfon 977 40 17 57 - a/e: carles@irmu.org.  

El temini d'inscripció finalitza el dijous 24 de novembre de 2011. Aquesta activitat és organitzada pel Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, l'Institut Ramon Muntaner i el Taller d'Història de Gràcia i compta amb la col·laboració dels Grups de Recerca Local de Barcelona.
 

La Jornada "Recerca etnològica i centres d'estudis: presentació de l'Inventari de Patrimoni Etnològic de Catalunya" es realitzarà el proper dissabte 26 de novembre a Barcelona (Gràcia), de 10 a 13.30, a la Finca Sansalvador(Passeig de la Mare de Déu del Coll, 79 de Barcelona): metro línia 5, estació el Coll-la Teixonera; autobusos 28 i 92.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada