dijous, 2 de juny del 2011

La Setmana Tràgica, motius i fets

El Taller d'Història de Gràcia i altres centres d'estudis de Barcelona presenten el llibre La Setmana Tràgica, motius i fets a El Molino.

El proper dia 27 de juny a les 19 h es presenta el llibre La Setmana Tràgica. Motius i fets, editat pels centres d'estudis de Barcelona que van organitzar la programació conjunta amb motiu del centenari de la Setmana Tràgica, entre els quals hi ha el Taller d'Història de Gràcia. L'acte tindrà lloc a El Molino, carrer de Vilà i Vilà, 99.
Aquest llibre inclou el cicle de conferències i el catàleg de l’exposició del projecte que amb motiu del Centenari de la Setmana Tràgica van realitzar els Grups de Recerca Local de Barcelona coordinats per l’Institut Ramon Muntaner i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, Institut de Cultura de Barcelona i regidoria de Drets Civils, i la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana.
Es prega confirmar assistència al número 977 401 757 (Núria Sauch) o al correu electrònic nuria@irmu.org abans del dia 27 a les 12 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada